Een account aanmaken bij InvestorsGelukTrading: stappenplan


Heb je besloten dat je InvestorsGelukTrading wil gebruiken om meer geld te verdienen bij het beleggen? Dan heb je alleen nog een InvestorsGelukTrading account nodig gebruik te maken van de software van het bedrijf. Hoe je een account aan kunt maken bij InvestorsGelukTrading, lees je in het stappenplan in dit artikel.

Stap 1: het invullen van je e-mailadres

De eerste stap van het aanmaken van een beleggingsaccount bij InvestorsGelukTrading, is dat je jouw e-mailadres invult. Dit doe je gewoon op de homepage van de website van InvestorsGeluk, waar een invulveld voor jouw e-mailadres te vinden is. Gebruik je meerdere e-mailadressen? Kies dan het e-mailadres waar je alle communicatie met InvestorsGeluk over beleggen wil laten verlopen.

Stap 2: kies een broker om mee te handelen

InvestorsGelukTrading werkt samen met enkele brokers. Om gebruik te kunnen maken van de software van InvestorsGelukTrading, kies je zelf met welke broker je wil gaan handelen. Heb je jouw e-mailadres ingevuld bij de vorige stap, dan word je vanzelf doorgestuurd naar een pagina waar je jouw broker kunt kiezen.

Stap 3: kies je storting om geld te beleggen

Heb je een broker gekozen en je bij deze broker aangemeld, dan kies je hoeveel geld je wil investeren om geld te verdienen. Op basis van de storting die je doet bij de broker die met InvestorsGelukTrading samenwerkt, krijg je een InvestorsGelukTrading abonnement toegewezen. Bij een storting van 200 euro krijg je bijvoorbeeld een InvestorsGeluk Lite abonnement met drie adviezen per dag, bij een storting van 300 euro bij je broker krijg je automatisch een InvestorsGeluk Standard abonnement met vijf adviezen per dag en bij een storting vanaf 500 euro krijg je een InvestorsGeluk Premium account. Met dit account krijg je een onbeperkt aantal adviezen per dag en daarom raden wij je altijd aan om voor een storting van 500 euro met dit bijbehorende abonnement te kiezen.

Disclaimer: bovenstaand artikel is een parodie op de vele artikelen die je tegenwoordig online voorbij ziet komen. Uiteraard bestaat dit programma niet. Let goed op waar je mee in zee gaat!

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *